Miresevini

Ky eshte web site zyrtar i Star Computers.

Star Computers ofron sherbim per riparim kompjuterash, laptop, asemblim kompjuterash te rinj, ndertim rrjet interneti, online shopping etj.

Qellimi yne eshte te kenaqim klientet tane duke ofruar nje sherbim cilesor, te shpejte dhe serioz.

Kontakt
an image
Star Computers, Ervis Lipi
Adressa: Blv. Gjergj Kastrioti / Perballe shkolles Sotir Gura, Korce, Albania
Email: star.computers2009@gmail.com

Cel.: (+355) 0673024040
Computer Shop
an image

Tregetojme kompjutera te asembluara, ose ju mund te asembloni kompjuterin tuaj sic e deshironi. Gjithcka me cmime te arsyeshme.

Computer Service
an image

Riparojme kompjuterin tuaj ne kohe shume te shpejte dhe me pjeset me te mira dhe cilesore. Kryejme sherbime ne adrese.

Computer Programs
an image

Tek ne do te gjeni te gjitha programet qe ju kerkoni, aplikative dhe profesionale sipas deshires se klientit.

Laptop Service
an image

Riparim Laptopi per te gjitha problemet HARDWARE & SOFTWARE

Instalime Rrjeti
an image

Ndertojme, instalojme dhe riparojme rrjete interneti shtepiake, internet kafe apo biznesi.

Online Shopping
an image

Kryejme blerje online tek: Ebay, Amazon etj.